Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe schrijf ik me in voor een cursus?

Om je in te schrijven voor een van onze cursussen, volg je de onderstaande stappen:

Op de website https://thephotoacademy.com, selecteer uw taal en stad:

Klik op "onze cursussen" om het volledige cursusaanbod te bekijken of scroll naar beneden op de pagina.

Eens je jouw cursus hebt gevonden, kan je klikken op "Bekijk data en reserveer", je kan deze dan aan jouw winkelmandje toevoegen (oorbeeld hieronder met cursussen in Antwerpen). Indien je meerdere cursussen wilt volgen, herhaal deze stappen. :

Nadat je de cursus hebt toegevoegd word je automatisch doorgestuurd naar de sectie "mijn winkelmandje". Klik op de groene knop " Afrekenen" om verder te gaan:

Log in op jouw account, of maak een nieuwe account aan, om je reservatie te voltooien:

Selecteer je gewenste betalingsmethode:

7. Je bent nu ingeschreven voor de cursus!

Een bevestigingsmail van uw bestelling wordt onmiddellijk verstuurd.

Het cursusboekje en alle praktische details van de cursus worden u een week voor de cursus per mail toegestuurd.

Opmerking -> Als u niet zeker bent van uw beschikbaarheid, is het altijd mogelijk om te boeken en de datum te wijzigen volgens onze voorwaarden.