Dit artikel is ook beschikbaar in:

Ik heb een pack gekocht maar selecteerde nog geen data, hoe reserveer ik deze ?

Indien u een pakket van 4 workshops heeft geboekt met optie "kies data later" hoeft u alleen maar naar uw persoonlijke account te gaan om de data van de cursussen te selecteren.

Op onze homepage klikt u op het tabblad rechtsboven "inloggen". Voer uw login en wachtwoord in en log in. Eenmaal ingelogd wordt u normaal gezien teruggestuurd naar uw persoonlijke ruimte, waar u uw persoonlijke informatie en geplande, nog te volgen of afgelopen cursussen vindt. Ook wordt uw login/naam nu rechts bovenaan de pagina weergegeven.

Om uw cursusdata te kiezen die nog moeten worden ingepland, klikt u rechtsboven op uw login/naam en op "mijn cursussen".

Al uw cursussen zullen dan getoond worden. Om sessies te boeken, klik op het blauwe "kalender" logo en kies uw data door te klikken op "boek deze datum" onder de slots waarin u geïnteresseerd bent voor elk van de 4 cursussen.

De gekozen data zullen dan vermeld worden in uw ruimte "mijn cursussen" .

Wij herinneren u er vriendelijk aan dat het belangrijk is om de chronologie van de beginnersworkshops te respecteren: door eerst workshop 1 te volgen dan workshop 2 enzovoort.

Opmerking: Wijzigingen zijn toegestaan tot uiterlijk 7 werkdagen voor de cursusdatum.

Als u uw cursusdata niet kunt kiezen of wijzigen, contacteer ons minstens 7 werkdagen voor uw cursusdatum via contact@thephotoacademy.com**

Bijgewerkt op: 29/03/2024