Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe gebruik ik mijn kortingscode ?

Indien u een kortingscode hebt ontvangen om een cursus te volgen bij THE PHOTO ACADEMY, dan volgen hier de boekingsinstructies:

Op de website https://nl.thephotoacademy.com/ selecteert u uw taal en stad :

Klik vervolgens op het tabblad "Onze cursussen" om alle face-to-face workshops te zien die worden aangeboden of scroll naar beneden op de pagina:

Zodra u de titel van de cursus hebt gekozen, klikt u op het groene tabblad "Bekijk data en reserveer" om de gewenste datum voor uw cursus te selecteren. Voeg dan toe aan het mandje. (Als er meerdere cursussen te boeken zijn, herhaalt u dezelfde procedure voor elke cursus):

Zodra u in de sectie "Mijn winkelmandje" bent, kopieert u de kortingscode die u hebt in het veld "Voer uw kortingscode in". Klik dan op "TOEPASSEN":

OPGELET: Er mag geen spatie staan voor de eerste letter van de code.

Het totaalbedrag van de bestelling zal worden afgetrokken volgens de toegepaste kortingscode. Klik op het groene tabblad "Afrekenen" om verder te gaan.

Log in, of maak een nieuwe account aan, om uw boeking af te ronden.

U bent nu ingeschreven! Een e-mail ter bevestiging van uw bestelling zal u onmiddellijk worden toegezonden. De uitnodiging met de praktische details van de cursus zal u een week voor de cursus worden toegestuurd.