Hoe betaal ik een cadeaukaart ?

Ga om een cadeaubon te kopen naar onze website en klik op de tab Cadeaubon in ons centrale menu.

Kies je land om de aanbieding te voltooien Selecteer het land waar de kaart zal worden gebruikt, zodat de kaart in de juiste valuta wordt gegenereerd

Bij de betaling kun je alle aangeboden betaalmethoden gebruiken. Het is niet mogelijk om een cadeaubon te kopen in onze kantoren, die helaas niet toegankelijk zijn voor het publiek.

Als je ervoor kiest om via een bankoverschrijving te betalen, wordt de kaart pas naar je toegestuurd na ontvangst van de betaling of een bewijs van overschrijving.

Houd er rekening mee dat onze kaarten elektronisch en in pdf-formaat worden verzonden; we versturen geen cadeaukaarten per post.

Bijgewerkt op: 28/03/2024