Hoe gebruik ik een cadeaubon?

Als je een cadeaubon hebt ontvangen om deel te nemen aan een cursus bij THE PHOTO ACADEMY, zijn dit de stappen om je cursus te boeken:

Selecteer op de website https://thephotoacademy.com/ uw taal en stad:

Klik op "Onze cursussen" in het centrale menu of scroll naar beneden om alle aangeboden workshops te vinden.

Zodra u de cursus hebt gekozen die u wilt boeken, klikt u op "Bekijk data en boek" of klikt u op de cursustitel om de kalender weer te geven voorbeeld hieronder: Voeg vervolgens de gewenste datum toe aan het winkelmandje:

(Als u meerdere cursussen wilt boeken, herhaalt u dit proces voor elke cursus) :

Zodra de datum is toegevoegd aan het winkelmandje, wordt u automatisch doorverwezen naar de sectie "Mijn winkelmandje". Klik op het tabblad "GIFTKAART GEBRUIKEN" en kopieer de code die op uw cadeaubon staat. Klik vervolgens op "Zoeken":

(Let op: er mag geen spatie staan voor de eerste letter van de code)

Er verschijnt een venster met het beschikbare bedrag op uw cadeaubon. Voer het bedrag in dat u op uw reservering wilt toepassen en klik op "TOEPASSEN":

Het totaalbedrag van de bestelling wordt afgetrokken van het bedrag op de cadeaubon. Klik op het groene tabblad "Doorgaan met betalen".

Log in op je account of maak een nieuwe account aan om je boeking te voltooien.

Je bent nu geregistreerd voor de cursus! Je ontvangt direct een e-mail ter bevestiging van je bestelling. De syllabus met alle praktische details van de cursus wordt je een week voor de cursus per e-mail toegestuurd.

Als je cadeauboncode niet automatisch werkt, neem dan contact op met onze klantenservice contact@thephotoacademy.com voordat je de volgende stappen volgt :

NB: Als de cadeaubon een bepaalde cursus aanbiedt (privécursus, pakket van 4 workshops, enz.), ben je niet verplicht deze cursus te kiezen, maar kun je het bedrag gebruiken voor de cursus van je keuze -> Als je niet precies weet wanneer je beschikbaar bent, kun je altijd boeken en de datum wijzigen volgens [onze voorwaarden] (https://thephotoacademy.com/photography-courses/Terms-of-Use) .

Onze cadeaubonnen hebben geen vervaldatum!